Samen met de Vlaamse zangeres Micheline Van Hautem kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd “Brel & Brass” concert.

Voor een nagenoeg uitverkochte zaal in het Cultureel Centrum van Lanaken hebben we weer het beste van onszelf kunnen tonen aan een zeer enthousiast publiek.

Voor de pauze brachten we een deel van ons eigen brassband repertoire in al zijn veelzijdigheid, en na de pauze hebben we, als begeleiding van de onnavolgbare Micheline van Hautem ,de prachtige muziek van Jacques Brel mogen spelen.

Hartelijk dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt en bijzondere dank aan Micheline, het Cultureel Centrum Lanaken en natuurlijk U, ons publiek: wij hebben ervan genoten!

brel & brass Brassband de Grensbewoners Smeermaas

Muziek verzacht de zeden. Muziek is wondermooi. Micheline Van Hauthem en Brassband Smeermaas brachten vanavond in Cultureel Centrum Lanaken “Brel & Brass”. Was alsof de grootmeester-himself op de planken stond.
Micheline Van Hauthem is een vakvrouw en Brassband Smeermaas een terechte Cultureel Ambassadeur 2017 & 2018 van Lanaken.

Marino Keulen

Burgemeester Lanaken

Afgelopen zaterdag (11 februari) naar Micheline Van Hautem en Brassband Smeermaas geweest in het Cultureel Centrum van lanaken. Het was een topper van formaat. Meer dan 200 toeschouwers hebben genoten . De afwezige hadden ongelijk !! fantastisch wat een kwaliteit deze zangeres maar ook de Brassband heeft .
De Brassband Smeermaas is een terechte Ambassadeur van Lanaken.

Denis Geurts

Lanaken

Pin It on Pinterest

Share This